Jonin uratarina
"Aloitin työ Brasassa loppuvuodesta 2022. Olen seurannut ravintolan toimintaa avaamisesta alkaen, ja osan työntekijöistä tunsin jo entuudestaan. Brasa vaikutti juuri sellaiselta paikalta, jossa halusin työskennellä: ruoka ja palvelu ovat huippulaatua, sijainti ja tunnelma ainutlaatuisia ja fiilis hyvällä tavalla rento. Kun minulle tuli mahdollisuus päästä tiimiin mukaan, en epäröinyt.
Olen ollut alalla 16 vuotta ja työskennellyt hyvin erilaisissa paikoissa aina ruokaravintoloista baareihin ja hotelleista laivoihin. Pidän Brasan kansainvälisestä meiningistä. Meillä on töissä ihmisiä viidestä eri maata, mikä tuo tiimiin hyvällä tavalla monimuotoisuutta ja opettaa katsomaan asioita eri näkökulmista. Täällä jokainen voi olla oma itsensä.
Haluan kehittää itseäni, koska se pitää mielen virkeänä. Kun tulin Brasaan, sanoin heti, että haluaisin oppia lisää viineistä. Täällä on todella hyvä viinilista ja osaavat sommelierit, joten koen olevani paikassa, jossa voin laajentaa osaamistani. Myös ruoka on korkeatasoista ja uudenlaista, mikä inspiroi itseäni kovasti - olenhan koulutukseltani alun perin kokki. Työpaikalla pitää aina perustyön lisäksi olla jokin porkkana, joka houkuttelee luokseen ja kannustaa opettelemaan lisää.
Tässä työssä pärjää, jos haluaa kehittyä ja on luonteeltaan joustava ja ulospäinsuuntautunut. Kohtaamme työssämme jatkuvasti uusia ihmisiä ja heistä pitää olla aidosti kiinnostunut. Asiakas huomaa, jos tätä aitoutta ei ole.
Meillä Olo Collectionissa arvot eivät ole vain sanahelinää, vaan ne toteutuvat ihan arkipäivän työssä. Tämä on minulle tärkeää."