Riikan uratarina
"Aloitin työt Olo Creative Cateringissa marraskuussa 2022, mutta ravintola-alalla olen viihtynyt jo vuodesta 1994. Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen töissä catering-yrityksessä. Aiemmin olen työskennellyt muun muassa yökerhoissa, ruokaravintoloissa, hotelleissa, sporttibaareissa ja lentokentällä. Tänne halusin töihin, koska minua kiinnosti uudenlainen pesti ja Olo-Collectionin maine laadukkaana yrityksenä - näillä kokemusvuosilla ei enää ihan mihin tahansa yritykseen lähtisikään.
Olen nauttinut valtavasti. Ydintiimi on pieni, sillä meitä on toistaiseksi vain kaksi vakituista työntekijää. Saan olla mukana monessa ja vaikuttaa itse työnkuvaani. Hoidan niin cateringin myyntipalvelua, hallinnollisia asioita kuin itse tapahtumien järjestämistäkin. Opin koko ajan uutta, mikä on upeaa näinkin monen alalla vietetyn vuoden jälkeen.
Pidän siitä, että työmme on niin vaihtelevaa. Välillä järjestämme pieniä juhlia ihmisten koteihin ja välillä isoja tilaisuuksia kaikenkokoisille yrityksille. Meiltä voit tilata keikan vaikkapa Lappiin, ulkosaaristoon tai ulkomaille.
Catering-työssä huolellinen suunnittelu ja tarkkuus ovat erityisen tärkeitä. Unohtuneita ruokia tai astioita ei niin vain lähdetä noutamaan, jos on matkustettu satoja kilometrejä kohteeseen.
Tässä työssä pärjää, jos on kunnianhimoinen, rakastaa asiakastyötä, uskaltaa heittäytyä uusiin tilanteisiin, osaa joustaa ja suhtautuu huumorilla asioihin. Keikat saattavat venyä, eikä niiltä voi kiirehtiä pois omien menojensa mukaan.
Jos vain aikaa on, autan mielelläni Olo Collectionin ravintolaperheen muissa paikoissa. Olen tehnyt vuoroja esimerkiksi Olossa, Emossa ja Garden by Olossa. On ollut upeaa huomata, kuinka hyvä yhteishenki tässä yrityksessä on niin työntekijöiden kuin eri ravintoloidenkin välillä. Viihdyn mainiosti!"
